Katie Mahan ved Steinway-flygelet på Furu egg

Pianokonsert med Katie Mahan

Når: Fredag 25. oktober
Tid: Kl. 19.00. Dørene åpner kl. 18.00
Pris:  Konsert fra kr 450,-. Med middag kr 850,-. For full pakke med foredrag 24. oktober og konsert og middag 25. oktober er prisen kr 990,- + avg via fabnite.com. Salg også i Gårdsbutikken.

Katie Mahan er en amerikansk pianist, bosatt i Salzburg i Østerrike, som har fått oppmerksomhet over hele verden for sin nyskapende musikalske personlighet, poetiske tolkninger og elegante sceneopptredener.

Lever i Mozarts fødeby
Katie har produsert en serie med videoblogger der hun tar lytterne med på en reise gjennom Mozart liv i hans egen fødeby, nettopp Salzburg. Hun flyttet til denne byen fordi, som hun fortalte en intervjuer, «Jeg har alltid drømt en dag om å bo i denne vakre byen hvor Mozart levde og pustet!».

Opptrådt på de største arenaer
Katie har spilt på de største arenaer med de største orkestre. Noen eksempler er Konzerthaus i Berlin, Prinzregenten theater i Munchen og Hall of the Moscow Conservatory i Moskva med orkestre som Wiener Residenz Orchestra, Prague Philharmonia og Vancouver Metropolitan Orchestra. Hennes diskografi er omfattende, men den mest betydningsfulle innspilling så langt er den komplette pianomusikken til Leonard Bernstein. Den ble bestilt av Deutsche Grammophon til ære for 100-årsdagen for komponistens fødsel.

Etter konserten er det som vanlig middag for de som ønsker.

Meny:

Wienerschnitzel med grønne erter, remulade og pommes frites.

Til dessert Furu eggs hjemmelagde karamellpudding. Kaffe inkludert.

Alle rettigheter.