Gisle Børge Styves orkester

Når: Lørdag 26. August 2023
Tid: 19.00
Konsert: Kr 386,- med middag 861,- + avg. via hjertnes.no. Salg også i gårdsbutikken.

Denne gangen serverer vi middag før konserten!

Dørene åpner kl. 18.00.
kl. 19.00 starter middagen.
For kun konsert, oppmøte senest 20.30.

Åpningskonsert for ombygget lokale. Hvis alt går etter planen så er lokalet bygd om, scenen flyttet og lokalet vil fremstå nærmest som nytt.

Meny:
Kokt laks med Sandefjordsmør og agurksalat. Til dessert Furu eggs egen karamellpudding. Kaffe inkludert. Alle rettigheter.

Vakker og groovy musikk
Gisle Børge Styves orkester byr på sang, musikk og lyrikk og nok ikke så rent lite latter. Musikken er melodisk, vakker og groovy, med trestemte koringer og variert instrumentering.

I sentrum står Gisle Børge Styves varme vokal og lekne piano, ledsaget av Per Willy Aaseruds trompet og Helge Harstads bass.

Fioliner, vinglass, klokkespill, perkusjon og slide-bass!

Trioens spennende musikalske arrangementer gir også plass til fioliner, vinglass, klokkespill, perkusjon og slide-bass! Samspillgleden er stor, trioen koser vettet av seg og det smitter fort over på publikum.

Deres stadig voksende publikum reiser alltid hjem etter konsertene med et smil om munnen og fløyel om hjertet.

Ren terapi av høyeste kvalitet
En konsert med trioen omtales av flere som «ren terapi av absolutt høyeste karakter», og publikum får mulighet til å både le og gråte.

Om Gisle Børge Styves orkester
Gisle Børge Styves Orkester, tidligere kjent over store deler av verden som Gisle Børge Styve Trio, spilte i november 2022 sin nye forestilling «Vel Møtt – Enkel Servering!» på Ole Bull i Bergen. Den ble svært godt tatt imot. De har holdt sammen i 24 år og har i den perioden både gitt ut plater, spilt en haug med offentlige konserter og opptrådt på utallige «eventer».