Tallerken med stekt flesk og duppe

Stekt flesk og duppe

Når: Onsdag 5. juni
Tid: 19.00. Dørene åpner kl. 18.00
Pris: Kr 550,- + avg via fabnite.com. Salg også i Gårdsbutikken.

Stekt flesk og duppe – med norske nypoteter og nykål
Onsdag 5. juni er det endelig tid for vårens middagsopplevelse hos Furu egg! Vår spesialitet for kvelden er stekt flesk og duppe, servert med nypoteter og ny norsk kål.

Røkt svinekam
Vi forstår at noen kanskje foretrekker alternativer, så hvis du ikke ønsker stekt flesk, kan du velge røkt svinekam i stedet. Vennligst gi oss beskjed ved bordbestillingen, slik at vi kan tilrettelegge for deg.

Og selvfølgelig …
Som avslutning på måltidet byr vi på husets karamellpudding. Denne desserten er en favoritt blant våre gjester.

Spis så mye du vil!
Middagen serveres som buffet, så du kan spise så mye du ønsker og prøve ulike kombinasjoner av rettene.

Prisen for denne fantastiske middagsopplevelsen er kun kr 550,-.

Våre dedikerte leverandører har gjort en stor innsats for å sikre deg de beste råvarene. Ole Anton Agnes har nærmest skuffet snø og hakket is for å få satt norske nypoteter til denne middagen, og Karine Huseby har lovet å levere nykål som blir tatt opp samme dag som den serveres.

Vi ser frem til å ønske deg hjertelig velkommen til Furu egg!