Øystein Sunde med gitar

Familieforestilling med Aksel Kolstad

Når: Søndag 29. september
Tid: 14.00. Dørene åpner kl. 13.00
Pris: forestilling fra kr 350,-. Barn under 13 år halv pris. Med middag fra kr 675,-. Pris middag barn under 13 år kr 200,- + avg via fabnite.com. Salg også i Gårdsbutikken.

En magisk forestilling i fire akter som handler om «Helt på siden-verden» (en magisk verden hvor Aksel Kolstad spiller og skildrer eventyrlige bilder fra et rart og spennende univers), “Haren og Skilpadda”, «Askjell den magiske fossefallsøkeren” og «Aksel og Amadeus” (han forvandler seg til Wolfgang Amadeus Mozart)

Kolstad har reist verden rundt flere ganger, og spilt på slott, for presidenter og adelsfolk – akkurat som i eventyrene. Aksel Kolstad har hatt sin helt egen festival inne i en jungel midt i det Karibiske hav. Der ble han kaldt for den musikalske piraten og får fremdeles julekort fra guvernøren av piratøyene.

Han har til og med vært vår egen Kong Haralds kongelige pianist da Aksel var soldat. Og da inviterte han prinsesse Madeleine av Sverige på ball. Og hun sa ja. Men det er en annen historie. Velkommen til en magisk forestilling i fire små akter. Hold på hattene, brått blir de blåst på sjøen, her kommer den musikalske piraten fra Oslofjorden!

Meny:

Hjemmelagde kjøttkaker med brun saus, kålstuing, grønnsaker og poteter

Til dessert Furu eggs egen karamellpudding og sjokoladepudding. Kaffe inkludert.