Anita Skorgan

Anita Skorgan

Når: Lørdag 6. april
Tid: 18.00
Konsert: Konsert og middag fra kr 1 175,- + avg. via fabnite.com. Salg også i Gårdsbutikken.

Anita Skorgan kommer til Furu egg sammen med musikerne Jon Willy Rydningen og Torbjørn Økland!

Folkekjære Anita Skorgan har i over fem tiår berørt mennesker med sin sang som kommer rett fra hjertet, og den drevne låtskriveren legger alltid stor vekt på selve formidlingen og kommunikasjonen hun har med publikum på både konserter og innspillinger.

I 2019 ble Skorgan tildelt Kongens fortjenstmedalje for sin musikalske arv, og ble senere samme år innlemmet i Rockheim Hall of Fame sammen med Finn Kalvik og TNT.

I 2020 kom den hyllede konsertserien «Veien Hit – musikken og menneskene som formet meg», som fortsatt gleder nordmenn i alle kriker og kroker av landet vårt.

De syv første årene av sitt liv var Anita bosatt i Sverige, inntil hun og familien flyttet til Oslo, hvor hun fortsatt har sin base. Hun har bakgrunn fra NRKs pikekor og medvirket i ballettsyngespillet Lille Idas blomster, som ble sendt på NRK i 1968. Hun representerte Norge i Eurovision Song Contest i 1977 med «Casanova» og i 1979 med «Oliver». Skorgan har gitt ut en rekke egne plater samt vært låtskriver for andre artister, blant annet vant Karoline Krüger den norske finalen i Melodi Grand Prix i 1988 med Skorgans låt «For vår jord».

 

Anita Skorgan vant også Spellemannprisen for årets popplate i 1979 med «Ingen vei tilbake» og Gammleng-prisen i 1991.

Kilde: https://skyskraperartist.no/anita-skorgan

Etter konserten er det som vanlig middag for de som ønsker.

Meny:
Bruschetta serveres før konserten. Hovedrett etter konserten: Stek, gryterett og karbonader av kalv. Til dessert Furu eggs egen karamellpudding. Kaffe inkludert. Alle rettigheter.