Piano og cello – Ellisiv Tandberg og Frida Fredrikke Waaler Wærvågen

Når: Onsdag 08. November
Tid: 19.00
Konsert: Kr 386,- med middag 761,- + avg. via hjertnes.no. Salg også i gårdsbutikken.

Dørene åpner 18.00
Konserten varer i 2x40min
Etter konserten er det som vanlig middag for de som ønsker.

Middagsmeny:
Svinestek med surkål. Til dessert Furu eggs egen karamellpudding. Kaffe inkludert. Alle rettigheter.

Ellisiv Tandberg (28) er bosatt i Tønsberg. Hun har vært solist med Bergen Filharmoniske Orkester på De Unges Konsert i Grieghallen og spilt med Kringkastingsorkesteret ved flere anledninger. Ellisiv har bl a. hatt solistopptredener i Oslo Konserthus, Den Norske Opera og Ballett og Musikverein Wien. Både som solist og kammermusiker har hun utmerket seg ved å motta priser i en rekke konkurranser. I 2012 var hun finalist i Nrks “Virtuos” konkurranse på Nrk 1. Etter bachelorstudier med Håvard Gimse i Oslo flyttet hun til Wien for masterstudier med Jura Margulis ved Musik und Kunst Privatuniversität der Stadt Wien.

Stort musikalsk talent
Håvard Gimse skriver om Ellisiv at hun “utvilsomt er et av de største talentene i sin generasjon”. Ellisiv har blitt tildelt Vestfold og Telemark Kunstnerstipend 2023 og Statens Kunstnerstipend for unge for 2022 og 2023.

Frida Fredrikke Waaler Wærvågen er en norsk cellist med en lang og solid bakgrunn. Hun startet å spille som 5-åring ved Horten Kulturskole. I 1998 ble hun tatt opp som elev ved Barratt Due Musikkinstitutt, og i seks år hadde hun undervisning med professor Aage Kvalbein. Frida Fredrikke fullførte sin Bachelor ved Norges Musikkhøgskole våren 2011 med professor Truls Mørk. Hun har også i flere år studert med professor Frans Helmerson. Våren 2014 fullførte Frida Fredrikke Master etter to år ved Edsberg Slott, Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, Sverige, med professor Torleif Thedéen.

Vunnet flere priser og stipend
Frida Fredrikke har vunnet priser og stipend internasjonalt og nasjonalt:” Young Musician” i Tallin, Antonia Janigro International Cello Competition i Porec, Arve Tellefsens musikkpris, RWE Dea musikkstipend, Järnåker-prisen, «Wesselprisen» fra Det Norske Selskab og høsten 2020 mottok hun «De Unges Lindemanpris». Hun har gjort seg bemerket som solist med en rekke orkestre i inn- og utland, deriblant Oslo Filharmoniske Orkester, Kringkastingsorkesteret, Münchner Rundfunkorkester, Zürich Kammerorkester, Kaunas Philharmonic, Gøteborg Symfoniorkester, Kristiansand symfoniorkester og Bergen filharmoniske orkester.

Solocellist i Bergen filharmoniske orkester
Frida Fredrikke jobber som solocellist i Bergen filharmoniske orkester. I tillegg jobber hun som frilans med base på Østlandet. Hun er også fast gruppeleder i strykeorkesteret Ensemble Allegria.

Celloen hun spiller på er laget av Nicolas Lupot, 1823, og er utlånt av Dextra Musica, Norge.

Furu egg

Furustadlia 30
3232 Sandefjord
Telefon gårdsbutikk: 33 45 21 20
E-post: post@furuegg.no

Åpningstider

Mandag – søndag: 09.00 – 20.00
Selvbetjening fra kl. 13.00 (Lør. kl.12.00)
Søndag: Kun selvbetjening

Selvbetjening

Kun betaling med KORT