Gårdsbutikken

Åpningstider

Mandag – søndag: 08.00 – 20.00
Selvbetjening fra kl. 13.00 (Lør. kl. 12.00)
Søndag: Kun selvbetjening/betaling med kort

Egg

Egg fra frittgående og lykkelige høner

Egg er vår spesialitet, og vi produserer dagsferske egg fra frittgående høner. Vi tar vare på hønene våre med stor omsorg og sørger for at de har et sunt og lykkelig liv, noe som resulterer i høykvalitets-egg som er både smakfulle og sunne. Du kan kjøpe våre egg på brett med 30 egg eller i 10-pakning.

Karamellpudding

Karamellpudding

Vi er spesielt stolte av vår karamellpudding, som har blitt en lokal favoritt. Vår hemmelige oppskrift har blitt perfeksjonert gjennom mange år, og vi bruker kun de beste ingrediensene for å lage hver enkelt pudding med kjærlighet og omsorg. Vi tilbyr karamellpuddinger i både store og små former, og vi kan også lage dem laktosefrie. Produksjonen foregår hovedsakelig før hver helg, men vi kan også lage dem ved andre anledninger. Vi anbefaler imidlertid at du forhåndsbestiller for å være sikker på å få levering til ønsket tid, spesielt opp mot høytider..

Frosne høns

Vi tilbyr også posepakket frosne høns.

Poteter

Karl Robert Bergan, Lågendalen: Asterix.
Stein Martinsen, Lindhjem: Pimpernell. Diverse tidligpoteter.
Ole Anton Agnes: Mandelpoteter. Og nypoteter/tidligpoteter i sesongen

Eplemost

Nordre Bergan Gård, Råstad: Flasker, Summerred, Aroma, Rød Aroma og Rød Gravensten
Epleblomsten, Gvarv: 3 liter pappkartong, Åkerø, Discovery, Gravensten
Øistein Rød, Bendsrød: 3 liter pappkartong, Blandingsepler.

Honning

Fra lokale produsenter

Kalvekjøtt

Vi er stolte av at vi kan tilby kalvekjøtt av høyeste kvalitet fra Aasnæs Gård i Sande. Vårt kalvekjøtt er av Charolais dyreslag, og hver ku har kun en kalv i året, noe som sikrer at dyrene får den oppmerksomheten og omsorgen de fortjener.
Kalvene går sammen med moren frem til kort tid før slaktetidspunktet, og dette gir en naturlig oppvekst for dyrene som er avgjørende for kvaliteten på kjøttet. Etter slakting transporteres kalvene til Kjus Viltslakt der de blir hengt til langtidsmørning for å sikre den beste smaken og konsistensen.
Vi selger frosne stykningsdeler i vår Gårdsbutikk, og tilbakemeldingene fra våre kunder er udelt positive. Hvis du ønsker å nyte alle delene fra dyret, tilbyr vi også ½ eller ¼ dyr som er tilgjengelige til en fast pris per kilo. Et ¼ dyr veier ca 40 kg, mens en ½ dyr veier ca 80 kg.
Vi tilbyr også muligheten til å hente ditt ferske kjøtt direkte fra vår Gårdsbutikk på et avtalt tidspunkt. Vårt kalvekjøtt er av høyeste kvalitet og vil garantert gi en unik smaksopplevelse for deg og dine gjester. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller ønsker å bestille.

 

Hønsegjødsel

Hønsegjødsel til hagearbeid
Vi tilbyr hønsegjødsel i sekker for deg som er interessert i hagearbeid og landbruk.

GÅRDSBUTIKKEN

Velkommen til vår gårdsbutikk og hønseri! Her finner du ferske egg rett fra gården og et utvalg kvalitetsprodukter fra lokale produsenter. Vi er stolte av å tilby våre kunder de beste produktene fra naturen.

Lokale produsenter

I tillegg til våre egne produkter, har vi et stort utvalg av andre lokale produsenter. Vi tilbyr deilig honning fra lokale birøktere, hjemmelaget syltetøy og andre spennende produkter. Vi vet at våre kunder setter pris på kvalitetsprodukter, og vi gjør alt vi kan for å tilby det beste utvalget.
Vi tilbyr også andre lokale produkter, inkludert poteter, eplemost og honning fra lokale produsenter. Vi er også stolte av å tilby kalvekjøtt av høyeste kvalitet fra Aasnæs Gård i Sande.

Vi håper du vil ta turen til vår gårdsbutikk og oppleve den autentiske landlige atmosfæren. Hos oss finner du de beste produktene fra naturen, og vi gleder oss til å se deg!