Park og Glenna ved flygel

Park og Bondeli Glenna duo

Når: Lørdag 25. mai
Tid: 18.00
Pris: konsert fra kr 250,-. Med middag fra kr 600,- + avg via fabnite.com. Salg også i Gårdsbutikken.

Park og Bondeli Glenna duo

 Chaelin Park (f. 1997) og Johannes Bondeli Glenna (f. 1999) er en trompet- og klaverduo fra Detmold i Tyskland. De studerer henholdsvis solistdiplom og master ved Høgskolen for musikk i Detmold. Begge har en kjærlighet for ulike stiler, fra klassisk og romantisk musikk til jazz, og dette vil gjenspeiles i konserten. På programmet er det både soloverk for piano og trompet av komponister som Beethoven, Gershwin og Arutiunian.

 Chaelin Park er født i Sør-Korea og begynte å spille klaver da hun var fire år. Hun likte følelsen av å trykke på tangentene som liten, og snart øvde hun ivrig. Studier fulgte ved Yonsei University i Seoul, Sør-Korea og Hochschule für Musik Detmold med professorene Yong-ran Han og Jacob Leuschner. Hun har vunnet priser i flere konkurranser i Sør-Korea og Europa. I 2022 mottok hun 1. pris i den internasjonale konkurransen “Giovani musicisti – Città di Treviso”. Som solist har Park opptrådt ved Kumho Art Hall (Seoul), Augustinussaal og ved slottet i Barntrup (Tyskland). Hun har også vært orkestersolist med Gyeonggi Arts High School Orchestra og Yonsei University Orchestra i Seoul. Ved siden av studiene som pianosolist jobber hun som akkompagnatør ved Høgskolen for musikk i Detmold.

 Johannes Bondeli Glenna er fra Sandefjord. Siden han fikk sin første trompet som seksåring, har han vært innom de fleste musikalske hjørnene av byen. Han har spilt trompet på kulturskolen, i Sande og Mosserød skolekorps, på musikklinja ved SVGS, i Vestfold symfoniorkester, Sandefjord Musikkorps og Sandefjord Brass Symposium. Interessen førte ham videre til musikkstudier i Stavanger med Odin Hagen som lærer. Nå studerer han utøvende master i Detmold i Tyskland med professor Klaus Bräker. Glenna er aktiv orkestermusiker og har i senere tid spilt med bl.a. Mannheimer Philharmoniker.

Etter konserten er det som vanlig middag for de som ønsker.

Meny:
Kyllingbryst med kremet sjampinjongsaus. Kokte poteter og grønnsaker.
Til dessert Furu eggs egen karamellpudding.
Kaffe er inkludert.
Alle rettigheter.