Selskapslokaler

Furu Egg har eget selskapslokale. Dette er ingen bankettsal, men i en del av det gamle hønsehuset. Innimellom gårdsbutikk, arbeidsrom og eggkjøle, er resterende areal gjordt om til selskapslokale. Og nettopp de uformelle omgivelse gjør at det blir en meget god og avslappet stemning blant gjestene. Her er det mulighet både for lukkede selskaper, men også åpne arrangementer som alle kan melde seg på til. Oppslag om disse blir lagt ut i gårdsbutikken, annonsert på Facebook, og også på denne hjemmesiden. Furu Egg har fast kokk, Asbjørn Ekenes, som tidligere har 30 års erfaring som kokk ved Atlantic Hotell. Til lukkede selskaper får gjestene akkurat den menyen som man ønsker. På de åpne arrangementene serveres ofte god gammeldags husmannskost. Erter Kjøtt og Flesk eller Stekt Flesk og Duppe er veldig populære retter. Normalt serveres maten fra buffet, og vi er kjent for å ha rikelig med mat. Karamellpudding er standard dessert alle kvelder.

Et fast arrangement er Oktoberfest. Her serveres en hel svineknoke, bratwurst, og sauerkraut/kålrotstappe. Normalt fredag og lørdag midt i oktober. Her har vi også «Ompa orkester» som spiller tradisjonsrik «Ompa-musikk» og lager god stemning.

Vi har serveringsbevilling og skjenkebevilling med alle rettigheter. All mat blir laget fra grunnen av i eget kjøkken.

Ta kontakt for mere informasjon om selskapsavdelingen.

Bestilling av selskapslokaler kan gjøres til Erik på 920 10 738, eller post@furuegg.no

Hjertelig velkommen