Arrangementer/konserter

25. November 2022 • KL 19.00

Bestill på tlf 920 10 738 eller e-post post@furuegg.no

GLO2020 er et ensemble initiert av komponisten og bandoneonisten Per Arne Glorvigen under mottoet “kvalitetsmusikk for folk flest”.

Onsdag 12. Oktober 2022 • KL. 19:00

Vi trår til igjen med 2 kvelder oktoberfest.
Stantins Hornorkester spiller ompamusikk og lager show.

Fredag 14. Oktober 2022 • KL. 19:00
Lørdag 15. Oktober 2022 • KL. 19:00

Emil Solli-Tangen er kjent for de fleste for sin vakre stemme, tilstedeværelse på scenen og sin formidlingsevne til publikum. Lørdag 22. oktober kommer Emil sammen med to andre musikere til Furu egg med en konsert han har valgt å kalle «Hjemme alene». Det var nemlig der sangkarrieren startet; på gutterommet - hjemme alene.

Lørdag 22. Oktober 2022 • KL. 18:00

På denne konserten vil Margrete og Ståle spille både firhendig og solo klaverrepertoar, skrevet av noen av de virkelig store komponistene. De har satt sammen et variert og fargerikt program for kvelden, og vil sammen og hver for seg utforske flygelets rike klangmuligheter.

Onsdag 26. Oktober 2022 • KL. 19:00

Roar Engleberg kopi

Trekkspill og panfløyte - Med Sandefjord Trekkspillorkester og Roar Engelberg

Søndag 6. november kl. 17.00 - 22.00
Dørene åpner kl. 16.
Pris for konsert: kr 200,-
Pris for middag: kr 350,-
MERK: Denne gang er middag kl. 17.00. Konsert kl. 19.00
For at grupper skal sitte sammen må gruppen bestilles av én person evt. send mail
til post@furuegg.no med navn på dem som skal sitte sammen.
Etter konserten serveres det som vanlig middag.
Meny:
Svinestek med surkål, grønnsaker, poteter og brun saus. Til dessert Furu eggs egen
karamellpudding. Kaffe inkludert.
Alle rettigheter
Velkommen!
Hilsen Erik på Furu egg

Greg

GREG - polsk mesterpianist til Furu Egg

Greg Niemczuk til Furu Egg for fjerde gang!

Det er med stor begeistring Greg setter seg til det unike Steinway-flygelet hos Furu Egg!

Den polske stjernepianisten Greg Niemczuk har gjestet Furu Egg tre ganger tidligere – hver gang med stor suksess. Og nå er han her igjen!

Lørdag 12. november 2022 ∙ KL.18:00

Kommer i 2023:

Lørdag 28. januar: Pianokonsert med Håvard Gimse

Lørdag 4. februar Operahistorien på 60 minutter

Fredag 14. april Pianokonsert med Anne Kaasa

Søndag 16. april Lunsjkonsert med Volt & Potenza: to pianister, to flygler (bilde fra Carneige Hall)

Her hos Furu Egg gjennomfører vi en rekke arrangementer. I hovedsak er det konserter, eller matkvelder hvor det eventuelt kun er litt musikalske innslag. Vi er veldig stolt av vårt nye flygel. Det er nok ikke mange gårdsselskapslokaler som kan skilte med et flunkende nytt Steinway&Sons D-modell flygel

19 august var jeg, sammen med Professor Håkon Austbø, på fabrikken i Hamburg. Her hadde vi 8 flygler av Steinway’s største modell å velge mellom. Selv om de er helt identiske, så vil det alltid være litt nyanseforskjeller. Det er først og fremst klangen, men litt også på følelsen på tangentene. Steinway er et rent håndverk, dette er ikke noe masse-produsert flygel.

Alle pianister som har hadt konsert her, eller bare vært innom for å prøvespille dette, sier at det er et av de aller beste flyglene de har prøvd. Så jeg tror Håkon gjorde et veldig godt valg. Med til Hamburg var også min tidligere pianolærer, Bjørn Olaf Olsen. Han gjorde også opp sin mening om flyglene, og det var en stor tilfredstillelse at han ville ha valgt nøyaktig det samme flygelet.

I tillegg har jeg flyttet mitt private Yamaha flygel fra boligen og hit i «hønsehuset». Det har vært, og vil bli flere konserter hvor begge flyglene benyttes. Dette gir en helt utrolig effekt, som man ikke får så mange steder.

Vi har siden 2018 hadt en rekke musikere/artister her, på virkelig høyst nivå. Og flere konserter er planlagt, eller er under planlegging. Det er ikke bare klassiske konserter på programmet, men også jazz og lignende. Sandefjords berømte gladjazz orkester, Røshnes Jazzband, har vært her flere ganger.

Mange av våre musikere holder konserter i store konsertsaler med mange publikummere. Her har vi naturlig nok ikke plass til så mange. Vi kombinerer nærmest alltid konsert og mat. Derfor dekker vi opp til middag, hvor man da sitter på samme plassen under konserten som man inntar middag etterpå. Det er selvfølgelig mulig å kun gå på konserten, men de aller fleste ønsker begge deler. Våre musikere synes dette er et flott konsept, hvor de er med og spiser middag med publikum etter konserten. Dette gir en uformell atmosfære som både utøvere og publikum setter stor pris på.

Vi ønsker derfor hjertelig velkommen til Furu Egg sine konserter og middagsarrangementer.

Dørene åpner 1-time før arrangementstart.

Drikke kjøpes i Baren, alle rettigheter.

Hjertelig velkommen