Arrangementer/konserter

flesk og duppe

Stekt Flesk og Duppe

Onsdag 8. Juni 2022 • KL. 19:00

Nå er det igjen tid for vårens måltid over alle måltider, Stekt flesk og duppe.
Forhåpentligvis med både ny norsk sommerkål og nye norske poteter.
Dessert: Karamellpudding.
Her er det buffet servering, så spis så mye du vil.
Kaffe inkludert, men øvrig drikke kjøpes i baren.
Alle rettigheter.
Pris for dette er kr 400,-
Bordbestilling:
post@furuegg.no
i Gårdsbutikken
eller SMS til 920 10 738.
Dørene åpner kl 18.
Hjertelig velkommen.
Mvh Erik

See less

Her hos Furu Egg gjennomfører vi en rekke arrangementer. I hovedsak er det konserter, eller matkvelder hvor det eventuelt kun er litt musikalske innslag. Vi er veldig stolt av vårt nye flygel. Det er nok ikke mange gårdsselskapslokaler som kan skilte med et flunkende nytt Steinway&Sons D-modell flygel

19 august var jeg, sammen med Professor Håkon Austbø, på fabrikken i Hamburg. Her hadde vi 8 flygler av Steinway’s største modell å velge mellom. Selv om de er helt identiske, så vil det alltid være litt nyanseforskjeller. Det er først og fremst klangen, men litt også på følelsen på tangentene. Steinway er et rent håndverk, dette er ikke noe masse-produsert flygel.

Alle pianister som har hadt konsert her, eller bare vært innom for å prøvespille dette, sier at det er et av de aller beste flyglene de har prøvd. Så jeg tror Håkon gjorde et veldig godt valg. Med til Hamburg var også min tidligere pianolærer, Bjørn Olaf Olsen. Han gjorde også opp sin mening om flyglene, og det var en stor tilfredstillelse at han ville ha valgt nøyaktig det samme flygelet.

I tillegg har jeg flyttet mitt private Yamaha flygel fra boligen og hit i «hønsehuset». Det har vært, og vil bli flere konserter hvor begge flyglene benyttes. Dette gir en helt utrolig effekt, som man ikke får så mange steder.

Vi har siden 2018 hadt en rekke musikere/artister her, på virkelig høyst nivå. Og flere konserter er planlagt, eller er under planlegging. Det er ikke bare klassiske konserter på programmet, men også jazz og lignende. Sandefjords berømte gladjazz orkester, Røshnes Jazzband, har vært her flere ganger.

Mange av våre musikere holder konserter i store konsertsaler med mange publikummere. Her har vi naturlig nok ikke plass til så mange. Vi kombinerer nærmest alltid konsert og mat. Derfor dekker vi opp til middag, hvor man da sitter på samme plassen under konserten som man inntar middag etterpå. Det er selvfølgelig mulig å kun gå på konserten, men de aller fleste ønsker begge deler. Våre musikere synes dette er et flott konsept, hvor de er med og spiser middag med publikum etter konserten. Dette gir en uformell atmosfære som både utøvere og publikum setter stor pris på.

Vi ønsker derfor hjertelig velkommen til Furu Egg sine konserter og middagsarrangementer.

Dørene åpner 1-time før arrangementstart.

Drikke kjøpes i Baren, alle rettigheter.

Hjertelig velkommen