Arrangementer/konserter

24. mai: Samuel Sabbah
17. juni: Ellisiv Tandberg
9. september: Katie Mahan
23. september: Emil Solli-Tangen
14. oktober: Greg
20.-21. oktober: Oktoberfest
24.-25. november. ABBA-show

Foto:

Hans program er meget krevende og består av 2 store pianokomponister Franz Liszt og Ferruccio Busoni og inkluderer noen av de vanskeligste stykkene for klaver.

Den store legendariske pianisten Vladimir Horowitz sa at Feux follets av Franz Liszt er det absolutt vanskeligste piano stykke han noensinne har spilt.

Etter konserten er det som vanlig middag for de som ønsker.
Meny: Hamburger og pommes frites. (Buffet). Til dessert Furu eggs egen karamellpudding. Kaffe inkludert. Alle rettigheter.

Onsdag 24. Mai 2023 • KL. 18:00

Foto:

Ellisiv Tandberg har markert seg som prisvinner i en rekke konkurranser i Norge og i Østerrike, og vært solist med bl.a. Bergen Filharmoniske Orkester og Kringkastingsorkesteret ved flere anledninger. Etter studier i Wien flyttet hun til Tønsberg, hvor hun nå bor.

Etter konserten er det som vanlig middag for de som ønsker.
Meny: Sommerskinke med nypoteter og grønnsaker. Til dessert Furu eggs egen karamellpudding. Kaffe inkludert. Alle rettigheter.

Lørdag 17. Juni 2023 • KL. 18:00

image0

Foto:

Chopin og Grieg – to musikalske brødre» Hold av datoen

Lørdag 14. Oktober 2023

Foto:

Vi trår til igjen med 2 kvelder oktoberfest.

Som vanlig spiller Stantins Hornorkester og lager show. Det blir litt musikk før maten, men fullt kjør etter vi har spist.
Og det kan godt hende at det blir en litt myk overgang fra ompa til dansemusikk utover kvelden.

Meny:
Sprøstekt svineknoke og bratwurst, poteter og potetmos
Tysk Sauerkraut, Norsk surkål og kålrotstappe
Apfelstrudel og selvfølgelig vår egen populære karamellpudding. Kaffe inkludert.
Alle rettigheter

Billetter kan også kjøpes i Gårdsbutikken på Furu egg, Furustadlia 30, 3232 Sandefjord

Dere som ønsker å sitte sammen bes kjøpe billettene samlet, eller send en melding til bestilling@furuegg.no om ønsket bordplassering

Fredag 20. Oktober 2023 • KL. 19:00

Lørdag 21. Oktober 2023 • KL. 19:00

 

 

Her hos Furu Egg gjennomfører vi en rekke arrangementer. I hovedsak er det konserter, eller matkvelder hvor det eventuelt kun er litt musikalske innslag. Vi er veldig stolt av vårt nye flygel. Det er nok ikke mange gårdsselskapslokaler som kan skilte med et flunkende nytt Steinway&Sons D-modell flygel

19 august var jeg, sammen med Professor Håkon Austbø, på fabrikken i Hamburg. Her hadde vi 8 flygler av Steinway’s største modell å velge mellom. Selv om de er helt identiske, så vil det alltid være litt nyanseforskjeller. Det er først og fremst klangen, men litt også på følelsen på tangentene. Steinway er et rent håndverk, dette er ikke noe masse-produsert flygel.

Alle pianister som har hadt konsert her, eller bare vært innom for å prøvespille dette, sier at det er et av de aller beste flyglene de har prøvd. Så jeg tror Håkon gjorde et veldig godt valg. Med til Hamburg var også min tidligere pianolærer, Bjørn Olaf Olsen. Han gjorde også opp sin mening om flyglene, og det var en stor tilfredstillelse at han ville ha valgt nøyaktig det samme flygelet.

I tillegg har jeg flyttet mitt private Yamaha flygel fra boligen og hit i «hønsehuset». Det har vært, og vil bli flere konserter hvor begge flyglene benyttes. Dette gir en helt utrolig effekt, som man ikke får så mange steder.

Vi har siden 2018 hadt en rekke musikere/artister her, på virkelig høyst nivå. Og flere konserter er planlagt, eller er under planlegging. Det er ikke bare klassiske konserter på programmet, men også jazz og lignende. Sandefjords berømte gladjazz orkester, Røshnes Jazzband, har vært her flere ganger.

Mange av våre musikere holder konserter i store konsertsaler med mange publikummere. Her har vi naturlig nok ikke plass til så mange. Vi kombinerer nærmest alltid konsert og mat. Derfor dekker vi opp til middag, hvor man da sitter på samme plassen under konserten som man inntar middag etterpå. Det er selvfølgelig mulig å kun gå på konserten, men de aller fleste ønsker begge deler. Våre musikere synes dette er et flott konsept, hvor de er med og spiser middag med publikum etter konserten. Dette gir en uformell atmosfære som både utøvere og publikum setter stor pris på.

Vi ønsker derfor hjertelig velkommen til Furu Egg sine konserter og middagsarrangementer.

Dørene åpner 1-time før arrangementstart.

Drikke kjøpes i Baren, alle rettigheter.

Hjertelig velkommen